Terapihave Billeder

Se vore billeder fra terapihaven


Med disse billeder fra vores Terapihave kan du næsten opleve hvordan samtaleterapi og haveterapi kan give dig gode resultater.

Den gamle terapihave med høje træer, buske, hække og mange ”rum” egner sig til afslapning og refleksion.

Her i vores terapihave kan du finde fred og ro
 
 


Når det regner og er koldt arbejder vi i Halmhuset, hvor der er ro og hygge. Din Terapi tilrettelægges efter den situation, som du er i.

Vi kan planlægge dit forløb sammen helt fra starten, eller blot tage det fra gang til gang. Haveterapi kan vi kombinere med maling og flere andre kreative aktiviteter, der kan være en del af processen.

Her i Terapihaven er det først og fremmest værdien af at stresse af med Haveterapi i terapihavens atmosfære der er det særlige, og som du kan få stor glæde af.Oplev selv hvordan haveterapi kan give dig et nyt indhold i livet.

TOP      VISION
Jeg hjælper mennesker med at finde deres styrkesider og indre ligevægt og derved skabe både indre og ydre harmoni i pagt med deres omgivelser.Copyright 2012 Bodilsterapihave   

Terapihavens Historie fortæller sit eget sprog med
en Ferie i Terapihaven som kan kan gavne dig. Og du kan se Bodils Terapihave som stedet hvor man kan opleve Haveterapi. Se en Haveterapi Kursusoversigt med alle muligheder for HaveTerapi.
Stress behandling med haveterapi og det er kendt at haveterapi kan hjælpe paa stress med en effektiv stressbehandling og hvor du kan opleve HaveTerapi
og hvordan du med HaveTerapi kan opleve svaret på dit behov for rekreation.