Haveterapi kan hjælpe på stressMed Haveterapi kan folk med stressproblemer hjælpes.
Ved hjælp af Haveterapi kan mange fynboer hjælpes ud af deres stressproblemer, og få hjælp for deres stress med ophold i naturen i en terapihave. Den fynske terapihave i Bovense kan hjælpe folk ud af deres stress og finde den indre ro frem.

Intsitut for Folkesundhed fortæller at mere end hver tiende dansker har problemer med stress. Udbrændthed og depression er snart folkesygdomme, som rigtig mange mennesker bliver ramt af.

Naturen og grønne områder er godt for øjne og for sjælen. Det er simpelthen filosofien bag den terapihave, Bodil Høirup har brugt de sidste 15 år på at bygge op på Strandtvej i Bovense, og som hun nu har åbnet op for besøgende.

Alene på Fyn tæller folk med stress op mod 44.500 mennesker, både kvinder og mænd, der lider af stressproblemer, eller nogle af de mange følgesygdomme, som statistikken viser at stressen bringer med sig.

Bodil Høirup håber, at hun med haveterapi kan afhjælpe nogle af de psykiske overbelastninger, som en alt for fortravlet hverdag kan føre med sig.

Behandlinger af stress med haveterapi er meget effektiv måde at behandle de mange stressramte, der ofte må opgives af etablerede behandlere, fordi folk ikke bliver bragt ud af det miljø. der skaber deres stress. Det gør man med en god haveterapi.Du kan få mere information om stress behandling med terapi i haven og også se haveterapi og hvordan det virker på stress.
TOP      VISION
Jeg hjælper mennesker med at finde deres styrkesider og indre ligevægt og derved skabe både indre og ydre harmoni i pagt med deres omgivelser.


Copyright 2007 BodilsTerapihave   

BodilsTerapihave.dk er nu det rigtige sted at opleve Haveterapi du kan lære om HaveTerapi
og hvor du oplever at HaveTerapien lige kan være et svar på dit behov for at afstresse. Se Terapihaven og dens Historie og oplev hvordan
en afstressende Ferie kan hjælpe dig. Se en Kursusoversigt om vore muligheder for haveterapi.