Ægteskabsrådgivning og Ægteskabs-tjekTjek af dit parforholdHvorfor nu ægteskabs-tjek - er det god Terapi?
Ægteskabsrådgivning og Ægteskabs-tjek er ligeså naturlig en ting for os som at gå regelmæssigt til tandlæge, få bilen givet et eftersyn eller få et sundheds-tjek hos lægen.
Få et ægteskabs-tjek med Ægteskabsrådgivning for dit parforhold er den samme mulighed der kan anbefales varmt af psykolog og forsker James Cordova fra New England. Hans erfaring er, at mange skilsmisser kan undgås, hvis man er opmærksom på, hvornår forholdet begynder at gå skævt.

Det kan starte med små ting, som knap registreres i en travl hverdag og udvikle sig til utilfredshed både med en selv og som regel endnu mere med den anden! Venter man, til den ene part måske begynder at tænke på par-terapi, kan det være for sent.

Enten fordi "den eneste ene" er kørt træt i problemerne og ikke har flere kræfter, eller fordi han eller hun helt har opgivet håbet. Kedsomhed, ligegyldighed, kritik, ensomhedsfølelse og fornemmelsen af, ikke at være god nok kan også slide på et ellers godt forhold.

Derfor er det bedst at bestille tid til ægteskabs-tjek og ægteskabsrådgivning, mens der kun er kommet mindre ridser i lakken.

Det årlige ægteskabs-tjek, er ikke terapi, men en afklarende snak, hvor parret får lejlighed til at se deres forhold lidt på afstand, og få eventuelle ubalancer frem i lyset.

Min opgave er at spørge ind til de gode og dårlige sider og få en klar fornemmelse af, hvad der trykker. Jeg giver en så objektiv vurdering af forholdet som muligt og støtter parterne i at turde være ærlige og åbenhjertige overfor hinanden.

Ingen forhold mellem mennesker kan blive perfekte, og der vil altid være ting ved ens partner som man ikke så godt kan lide. Men når man har fået talt ud om tingene, er vejen som regel banet for en større forståelse og overbærenhed og en ny glæde ved livet.


Hør om ægteskabsrådgivning og ægteskabs-tjek og få mere at vide !

Vil du vide mere
Tryk her og hør mere om ægteskabs-tjek og ægteskabsrådgivning  eller Ring 65361747
TOP      VISION
Jeg hjælper mennesker med at finde deres styrkesider og indre ligevægt og derved skabe både indre og ydre harmoni i pagt med deres omgivelser.
Copyright 2007 Bodilsterapihave   

Oplev selv Terapihave med Haveterapi som det sted hvor De kan opleve hvordan Haveterapi virker og hvor HaveTerapi praktiseres i virkeligheden
og hvor du med en oplevelse medHaveTerapi kan opleve et reelt svar på dit behov for Rekreative oplevelser. Terapihavens Historie der fortæller sit eget sprog med
en Ferie i Terapihaven som De kan få gavn af. Se en Haveterapi Kursusoversigt med alle muligheder for at opleve en Terapihave. De kan også opleve Ægteskabsraadgivning med Ægteskabs-tjekher i Terapihaven.